Begroting Volksgezondheid, Welzijn en Sport afgerond

3 december 2020, begroting - De ministers De Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Van Ark (Medische Zorg) en staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) beantwoorden vragen van de woordvoerders over hun begroting.

lees meer

Kamer rondt begrotingsbehandeling Defensie af

3 december 2020, begroting - Minister Bijleveld en staatssecretaris Visser van Defensie reageren op vragen van de Kamer over de Defensiebegroting.

lees meer

Debat over de stort van granuliet in een natuurplas

2 december 2020, debat - Heeft het bedrijfsleven invloed uitgeoefend op een besluit van Rijkswaterstaat om granulietstort in een natuurplas toe te staan? De Kamer rondt het debat af dat ze hier al eerder over voerde met minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat.

lees meer

Eerste termijn begroting Volksgezondheid, Welzijn en Sport

2 december 2020, begroting - De Kamer bespreekt de begroting voor 2021 van de ministers De Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Van Ark (Medische Zorg) en staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Ook aanpassingen in de lopende begroting vanwege de coronapandemie staan op de agenda.

lees meer

Kamer bespreekt begroting Defensie

1 december 2020, begroting - De woordvoerders gaan in debat over de Defensiebegroting van minister Bijleveld en staatssecretaris Visser.

lees meer

Begroting Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking afgerond

2 december 2020, begroting - Minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) reageert op vragen van de woordvoerders over haar begroting voor 2021.

lees meer

SP vraagt naar mogelijk tegenhouden onderzoek naar steun aan Syrische rebellen

1 december 2020, mondelinge vragen - Heeft premier Rutte geprobeerd om een onderzoek naar steun aan Syrische rebellengroepen tegen te houden? Karabulut (SP) vraagt het hem.

lees meer

CDA vraagt naar illegaal vuurwerk in woonwijken

1 december 2020, mondelinge vragen – Grote hoeveelheden zwaar illegaal vuurwerk liggen opgeslagen in woonwijken. Van Dam (CDA) vraagt minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) om een snelle en effectieve aanpak.

lees meer

D66 vraagt naar tegenhouden benoeming in euthanasiecommissie

1 december 2020, mondelinge vragen - Pia Dijkstra (D66) vraagt minister Grapperhaus (Justitie) waarom de benoeming van een voorzitter van een van de vijf Regionale Toetsingscommissies voor Euthanasie is geblokkeerd.

lees meer

Debat begroting Justitie en Veiligheid afgerond

26 november 2020, begroting - De ministers Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) en Dekker (Rechtsbescherming) en staatssecretaris Broekers (Justitie en Veiligheid) verdedigen hun begroting voor het jaar 2021.

lees meer

Eerste termijn begroting Justitie en Veiligheid

25 november 2020, begroting - De Kamer bespreekt de begroting van de ministers Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) en Dekker (Rechtsbescherming) en staatssecretaris Broekers (Justitie en Veiligheid).

lees meer

Afronding begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

25 november 2020, begroting - Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit reageert op de vragen die de Kamer over haar begroting en beleid heeft gesteld.

lees meer

Eerste termijn begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

24 november 2020, begroting - De landbouwwoordvoerders reageren op de begroting van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit voor 2021.

lees meer

D66 stelt vragen over een journalist die inlogde in een geheime vergadering van EU-ministers

24 november 2020, mondelinge vragen - Verhoeven (D66) vraagt bij minister Bijleveld (Defensie) aandacht voor cyberveiligheid naar aanleiding van het bericht dat een journalist kon inloggen bij een besloten vergadering.

lees meer

SGP vraagt naar de regels voor euthanasie op ernstig dementerenden

24 november 2020, mondelinge vragen - Hoe zit het met een verruiming van de regels voor euthanasie? Dat vraagt Bisschop (SGP) aan minister De Jonge (Volksgezondheid).

lees meer

12345...165volgende 15 resultaten