Op de hoogte blijven via e-mailattenderingen

U kunt op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de Tweede Kamer via e-mailattenderingen. Bijvoorbeeld van de agenda's van plenaire vergaderingen en commissievergaderingen, nieuwe Kamerstukken (zoals wetsvoorstellen, amendementen of brieven van de regering), of nieuws en dossiers.
U kunt daarbij aangeven of u direct na een wijziging, elke dag of eenmaal per week een e-mail wilt ontvangen. U kunt zich op vrijwel elke categorie van deze website aanmelden voor attenderingen. En u kunt zich vanzelfsprekend op meerdere categorieën attenderen.

Hoe werkt het?

e-mailattenderingen

Icoontjes

Op verschillende pagina's vindt u een icoontje voor attenderingen. Er zijn twee icoontjes: een uitroepteken of een cirkeltje met streepjes erin (zie hierboven). De icoontjes staan steeds rechts bovenin het scherm, ter hoogte van de deelknoppen voor social media.

Klikken en invullen

Als u klikt op het icoontje, verschijnt er een pop-up scherm waarin u uw gegevens kunt invullen. Via het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u vervolgens verdere instructies.

Bevestigen

Nadat u het pop-up scherm hebt ingevuld, ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een bevestigingbericht. U moet de link in dat bericht aanklikken om de attendering definitief te bevestigen.