Homepage

13 december 14:00 - 15:00 uur

Nieuws uit de Kamer


Geert Jan Hamilton beëdigd als waarnemend Griffier

Geert Jan Hamilton is op donderdag 8 december beëdigd als waarnemend Griffier van de Tweede Kamer. Hij legde de eed af in de plenaire zaal, nadat de Kamer eerder op de dag instemde met zijn benoeming.

Commissiedebat over hersteloperatie kinderopvangtoeslag

Kamerleden van de commissie voor Financiën debatteren donderdag 8 december vanaf 13.30 uur over de hersteloperatie kinderopvangtoeslag. Staatssecretaris van Toeslagen en Douane Aukje de Vries komt hiervoor naar de Kamer. U kunt het commissiedebat live volgen via deze site en de app Debat Direct.

Uitgelicht


Rondetafelgesprek over Nationaal Programma tegen discriminatie en racisme

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken houdt op woensdag 14 december 2022 van 14.00 tot 17.00 uur een rondetafelgesprek over het Nationaal Programma tegen Discriminatie en Racisme.

Commissiedebat over leefstijlpreventie

Kamerleden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gaan op woensdag 14 december 2022 van 15.00 tot 19.00 uur in debat over leefstijlpreventie. Staatssecretaris Maarten van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport komt hiervoor naar de Kamer.


Er zijn geen live debatten op deze dag.

Debatten in het kort

Wijziging van de Wet Huis voor klokkenluiders

8 december 2022, wetsvoorstel - Een Europese richtlijn is aanleiding voor het wijzigen van de Wet Huis voor klokkenluiders. De Kamer debatteert erover met minister Bruins Slot (Binnenlandse Zaken).

Wetsvoorstellen

Indiener M. de Graaf Tweede Kamerlid
+ 2 anderen

De Kamer op Twitter


DEFTweedeKamer
De commissie Defensie heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan het Defensie Cyber Commando en de @Kon_Luchtmacht (… https://t.co/eQnDVvg3ZT
IenWTweedeKamer
Donderdag 15/12 vanaf 10.00 uur debatteert de commissie #IenW met de staatssecretaris van #IenW over spoorgerelatee… https://t.co/HmuXRPoUE1
Naar boven