Homepage

29 november 14:00 - 15:00 uur
Notaoverleg

Infrastructuur en Waterstaat

28 november 10:00 - 20:00 uur
De vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid houdt op woensdag 23 november van 10.00 tot 13.00 uur een rondetafelgesprek over het thema 'de menselijke maat'.

Nieuws uit de Kamer


Finaledebat Derde Kamer: dringen aan de interruptiemicrofoon

Kort douchen is een goede zaak, zeker nu de energieprijzen zo hoog zijn. Maar hoe regel je dat in de praktijk? De overheid kan wel iedereen een timer geven, maar daar valt mee te sjoemelen, zo bediscussieerden zevende- en achtstegroepers van drie basisscholen in de plenaire zaal van de Eerste Kamer tijdens het finaledebat van de Derde Kamer der Staten-Generaal op vrijdag 25 november.

Rondetafelgesprek over China

De commissie voor Buitenlandse Zaken houdt op donderdag 24 november een rondetafelgesprek over onderwerpen met betrekking tot China. U kunt deze bijeenkomst vanaf 16.30 uur volgen via de livestream en de app Debat Direct.

Uitgelicht


Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport MIRT

Op maandag 28 november 2022 van 10.00 tot 20.00 uur debatteert de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Namens het kabinet zijn minister Harbers en staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) aanwezig.

Commissiedebat jeugdbescherming

De vaste commissie voor Justitie en Veiligheid debatteert op donderdag 24 november 2022 van 10.00 tot 13.00 uur over jeugdbescherming.


Er zijn geen live debatten op deze dag.

Debatten in het kort

Begroting Onderwijs, Cultuur en Wetenschap afgerond

24 november 2022, begroting - De ministers Dijkgraaf (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) reageren op de inbreng van de woordvoerders in de eerste termijn van de begrotingsbehandeling.

Wetsvoorstellen

T.M.T. van der Lee GL
Indiener T.M.T. van der Lee Tweede Kamerlid

De Kamer op Twitter


2eKamertweets
RT @EersteKamer: Voor de 1⃣8⃣e keer gingen basisschoolleerlingen vandaag een ware strijd met elkaar aan in het Derde Kamer finaledeb… https://t.co/utVJ39RlaD
IenWTweedeKamer
De commissie stelt schriftelijke vragen aan de minister #IenW over zijn brief inzake overschrijdingskansen handhavi… https://t.co/jK0smHwVRp
Naar boven