Patrick van der Hoeff

Portretfoto Patrick van der Hoeff met partijlogo PVV

Samenvatting

Patrick van der Hoeff is geboren in Sas van Gent op 16 oktober 1975 en woont in Philippine. Hij is in totaal 202 dagen actief in de Tweede Kamer.

Links naar sociale media

Meer info

Biografie

“Als je dicht bij jezelf blijft, word je vanzelf interessant”

Politiek beslaat veel vlakken, het is ontzettend breed. Om daar overzicht in te houden, kijk ik met een nuchtere blik naar politieke zaken. Die nuchtere blik is een rode draad door mijn leven. Ik was vroeger supermarktmanager en daar sta je iedere dag tussen de mensen. Die ervaring blijft relevant voor mij als Kamerlid. In de politiek moeten we de alledaagse nuchterheid niet uit het zicht verliezen. 

Voor alle Nederlanders

Het vertrouwen in de politiek is nu laag. Ik hoop dat vertrouwen voor iedereen weer terug op de kaart te zetten. Voor mij is het belangrijk dat ik Nederlanders kan helpen vanuit mijn politieke functie. Als Kamerlid ben ik er namelijk voor alle Nederlanders, en niet alleen voor de achterban.  

Dicht bij jezelf blijven

Uiteindelijk is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Dan word je vanzelf interessant. Ik ben zelf opgeklommen van ondernemer naar Kamerlid. Hierdoor ben ik me erg bewust van het belang van het alledaagse leven in de politiek. Dat bewustzijn heeft de kiezer aangesproken en daarom vind ik het belangrijk om dat mee te nemen naar de Kamer.