Toezeggingen

Zoekresultaten (3)

U zoekt in Kamerstukken, Toezeggingen, Kort, A.H.J. de

Ministers en staatssecretarissen doen soms toezeggingen tijdens overleg met de Kamer. Dit kan gebeuren in een plenaire vergadering, een commissiedebat, een wetgevingsoverleg of een notaoverleg. De bewindspersoon belooft dan bijvoorbeeld een notitie, wetsvoorstel of een brief naar de Kamer te sturen. De griffie houdt bij welke mondelinge toezeggingen bewindspersonen doen.

Op deze pagina staan alle mondelinge toezeggingen die bewindspersonen aan de Tweede Kamer hebben gedaan. Per toezegging is te zien wie deze heeft gedaan, de inhoud, de termijn van uitvoering en de status. Toezeggingen zijn afgedaan zodra de Kamer hier schriftelijk het resultaat van heeft ontvangen. De toezegging krijgt dan de status ‘voldaan’.

Lees voor meer informatie over (het verloop van) de vergadering en de context van de toezegging het verslag, onder Kamerstukken op de homepage van deze site. Of bekijk de vergadering terug via Debat Gemist.

Toezeggingen

Toezegging bij Arbeidsmigratie

Toezegging bij Arbeidsmigratie. De minister gaat met collega in gesprek over de mogelijkheid van het idee van een uitschrijfplicht bij gemeenten voor arbeidsmigranten.

TZ202305-159

Toegezegd aan Kort, A.H.J. de

Toezeggingen

Toezegging bij Uitvoering sociale zekerheid

Toezegging bij Uitvoering sociale zekerheid. De minister zegt toe te verkennen wat er al bekend is over hoe de overheid werkgever tegemoet treedt met betrekking tot de sociale zekerheid en hierop terug te komen voor het einde van 2023.

TZ202304-001

Toegezegd aan Kort, A.H.J. de

Toezeggingen

Toezegging bij Participatiewet

Toezegging bij Participatiewet. De minister zegt toe de modelverordening die wordt opgesteld door VNG met betrekking tot de jobcoach aan de Kamer te sturen.

TZ202212-100

Toegezegd aan Kort, A.H.J. de