E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Onderzoek Technopolis naar publieke geoormerkte investeringen in sleuteltechnologieën (TK 33009-72) agenderen voor AO Kunstmatige Intelligentie en Sleuteltechnologieën

De vergadering is geweest

29 januari 2020
17:00 uur
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Tijdens de procedurevergadering van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat van 18 december 2019 is besloten om bij het algemeen overleg Kunstmatige Intelligentie ook sleuteltechnologieën te betrekken. Voor het algemeen overleg Innovatie op woensdag 5 februari 2020 staat het volgende stuk geagendeerd (zoals eerder besloten tijdens de procedurevergadering van 18 juni 2019):
 
  • Brief regering - Onderzoek door Technopolis naar publieke geoormerkte investeringen in sleuteltechnologieën (Kamerstuk 33009, nr. 72).
 
Gezien het besluit van de commissie om bij het algemeen overleg Kunstmatige Intelligentie ook sleuteltechnologieën te betrekken is het voorstel om het bovengenoemde Kamerstuk te agenderen voor het algemeen overleg Kunstmatige Intelligentie en Sleuteltechnologieën in plaats van het algemeen overleg Innovatie.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk morgen - woensdag 29 januari 2020 - voor 17:00 uur te laten weten of u instemt met het voorstel (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
Met hartelijke groet,
Lars Nieuwerf
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] Onderzoek Technopolis naar publieke geoormerkte investeringen in sleuteltechnologieën (TK 33009-72) agenderen voor AO Kunstmatige Intelligentie en Sleuteltechnologieën

    Te behandelen:

    Loading data