E-mailprocedure : Voorstel lid Van Helvert (CDA) om een apart AO te houden over spooronderhoudscontracten bij ProRail

De vergadering is geweest

7 september 2015
10:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Van: Tijdink L.
Verzonden: donderdag 3 september 2015 16:59
Aan: GC-Commissie-I&M
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE} Voorstel lid Van Helvert (CDA) om een apart AO te houden over spooronderhoudscontracten bij ProRail
 
 
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Het lid Van Helvert (CDA) stelt voor om de aanbesteding van spooronderhoudscontracten bij ProRail van de agenda van het algemeen overleg Spoor van 10 september 2015 af te halen, en op zo kort mogelijke termijn een apart algemeen overleg te houden over dit onderwerp.
 
Dit naar aanleiding van de discussie hierover tijdens de procedurevergadering van gisterochtend en het voornemen dat de PvdA-fractie daar uitte om het plenaire debat over het bericht dat ProRail stiekem contracten verlengde, in te trekken.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk aanstaande maandag, 7 september 2015 te 10.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Zo ja, dan zullen de desbetreffende stukken (de brief van de staatssecretaris (29984-607) en de beantwoording van vragen van de commissie (29984-612)) van de agenda van het AO van 10 september worden afgehaald en zal worden gezocht naar een datum waarop het nieuwe algemeen overleg gepland kan worden.
 
Met vriendelijke groet,
Leonie Tijdink
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel lid Van Helvert (CDA) om een apart AO te houden over spooronderhoudscontracten bij ProRail

    Te behandelen:

    Loading data