E-mailprocedure : Voorstel van de leden Peter de Groot (VVD), Hagen (D66), Geurts (CDA) en De Hoop (PvdA) om het wetgevingsoverleg Jaarverslagen IenW, dat gepland staat op woensdag 23 juni 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg.

De vergadering is geweest

11 juni 2021
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Peter de Groot (VVD), Hagen (D66), Geurts (CDA) en De Hoop (PvdA) stellen voor om het wetgevingsoverleg Jaarverslagen IenW, dat gepland staat op woensdag 23 juni 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg.
 
Voor dit schriftelijk overleg zullen worden geagendeerd:
  • de Jaarverslagen 2020 van het ministerie van IenW, het Infrastructuurfonds en het Deltafonds, alsmede de lijsten van vragen en antwoorden (verwacht op 16 juni as.); en
  • de resultaten van het Verantwoordingsonderzoek 2020 van de Algemene Rekenkamer bij het ministerie van IenW, het Infrastructuurfonds en het Deltafonds, alsmede de lijsten van vragen en antwoorden (verwacht op 16 juni as.); en
  • enkele andere reeds voor het wetgevingsoverleg geagendeerde stukken, niet zijnde wetten.
 
Niet zullen worden geagendeerd de Slotwetten 2020 van het ministerie van IenW, het Infrastructuurfonds en Deltafonds. De Slotwetten 2020 en de lijsten van vragen en antwoorden van het ministerie zullen worden geagendeerd voor de procedurevergadering van uw commissie op 23 juni 2021 met een separaat behandelvoorstel.
 
De inbrengdatum voor het schriftelijk overleg zal worden vastgesteld op 21 juni 2021, waarmee de behandeling van de opgesomde stukken kan worden afgerond voor aanvang van het zomerreces.
 
U wordt verzocht om uiterlijk morgen (vrijdag) 11 juni 2021 om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
Spoedig na de reactietermijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Peter de Groot (VVD), Hagen (D66), Geurts (CDA) en De Hoop (PvdA) tot omzetten WGO Jaarverslagen op 23 juni 2021 in schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data