Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen maakt verhoorschema week 7 bekend

De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen vervolgt op maandag 10 oktober de openbare verhoren. Het laatste openbare verhoor is op vrijdag 14 oktober. Alle verhoren zijn te volgen via de livestream op de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct.

Bekijk het verhoorschema van de zevende verhoorweek (10 - 14 oktober).

Data openbare verhoren week 7

De openbare verhoren vinden volgende week plaats op 10, 12, 13 en 14 oktober.

Verhoren live volgen of bijwonen

De openbare verhoren vinden plaats in de Enquêtezaal van de Tweede Kamer. Alle verhoren zijn te volgen via de livestream op de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. De openbare verhoren zijn toegankelijk voor publiek. Aanmelden hiervoor kan via dit formulier. De ingang van de Enquêtezaal is aan de Lange Houtstraat 1 in Den Haag.

Noot voor de redacties:

Journalisten die de openbare verhoren willen bijwonen, maar geen vaste accreditatie van de Tweede Kamer hebben, hebben per dag een accreditatie nodig. Een accreditatie kunt u online aanvragen. De openbare verhoren vinden plaats in de Enquêtezaal van de Tweede Kamer (gebouw Logement, via entree Lange Houtstraat 1).

De openbare verhoren zijn te volgen via de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. De verhoren terugkijken kan op Debat Direct en Debat Gemist. De beelden van de verhoren zijn voor de media verkrijgbaar via Kamerbeelden.

Blijf op de hoogte via de commissiepagina (www.tweedekamer.nl/Groningen), Twitter (@2eKamertweets) #aardgasGroningenTK en Instagram (@Tweede_Kamer).

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tijs Manten via t.manten@tweedekamer.nl, +31 (0)6 - 48 13 27 77 (Stafdienst Communicatie).