Kamervoorzitter Vera Bergkamp beantwoordt vragen in podcast

In de bonusaflevering van de podcast Kamervragen wordt Kamervoorzitter Vera Bergkamp geïnterviewd aan de hand van vragen die luisteraars hebben ingestuurd en ingesproken. De podcast, inclusief de bonusaflevering, is nu te beluisteren via deze website en verschillende podcast-apps.

Vragen van luisteraars

Mag er gegeten en gedronken worden in de plenaire zaal? Waarom dragen Kamerbodes een speciaal uniform? Wat zijn tips voor jongeren die in de politiek willen werken? Enkele voorbeelden van zaken waar luisteraars nieuwsgierig naar waren. In de bonusaflevering van de podcast vertelt de Kamervoorzitter hoe de Tweede Kamer precies werkt, en aan welke (ongeschreven) regels Kamerleden zich moeten houden. Beluister hier de aflevering met de Kamervoorzitter.

Podcast Kamervragen

Kamervragen is een podcast vanuit de Tweede Kamer. In iedere aflevering vertellen Kamerleden van verschillende partijen over hun ervaring en belevenissen op het Binnenhof. De podcast geeft een kijkje achter de schermen en leert luisteraars hun gekozen volksvertegenwoordigers nog beter kennen. Lees hier meer over de podcast en beluister alle afleveringen. De podcast is ook te beluisteren via Apple PodcastsSpotify en Google Podcasts.