Livestreams

Plenaire zaal:

  • Met live ondertiteling: video (op woensdag 19 en vrijdag 21 september 2018 live ondertiteling van de Algemene Politieke Beschouwingen als onderdeel van een pilot)

Commissiezalen:

Incidentele uitzendingen

App

Tablet en smartphone met daarop de app Debat Direct

Met de app Debat Direct kunt u de debatten in de Tweede Kamer live volgen, zowel plenaire vergaderingen als commissievergaderingen. Daarbij verschijnt direct aanvullende informatie in beeld, zoals de naam van de spreker of de uitslag van een stemming. Ook kunt u het debat live pauzeren, vanaf het begin afspelen of later op de dag terugkijken.

Debat Direct is gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows. Meer informatie vindt u op tweedekamer.nl/debat-direct.

Welke debatten kunt u live volgen?

Alle plenaire vergaderingen en openbare commissievergaderingen kunt u online direct bekijken. Alleen besloten commissievergaderingen worden niet uitgezonden. Let op: de begin- en eindtijden van een vergadering kunnen kort voor of tijdens een debat worden aangepast.

U kunt de videostreams bekijken op desktop, tablets en mobiele devices met iOS versie 7 en hoger of Android 4.1 en hoger.

Streams via Google Chrome

In Google Chrome is video’s afspelen via de Adobe Flash Player standaard uitgeschakeld. In dat geval verschijnt de melding 'No playable sources found'.

U zet de Adobe Flash Player als volgt aan in Google Chrome.

  • Kies 'Instellingen' in het uitklapmenu aan de rechterzijde van de browser (te herkennen aan de drie puntjes).
  • Klik onderaan de pagina op 'Geavanceerde instellingen weergeven...'
  • Klik op 'Instellingen voor content...'
  • Scroll naar het kopje 'Flash' en selecteer 'Toestaan dat sites Flash uitvoeren'.