Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib ontvangt verkenners

Vanmiddag, op 25 maart 2021 om 16.30 uur, ontvangt de Voorzitter van de Tweede Kamer, Khadija Arib Tamara van Ark (VVD) en Wouter Koolmees (D66) in de Stadhouderskamer. Zij werden eerder vandaag aangewezen als verkenners, nadat de eerder aangewezen verkenners – Annemarie Jorritsma (VVD) en Kajsa Ollongren (D66) – bekend maakten hun werkzaamheden per direct te beëindigen.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Fotografen die bij de ontvangst aanwezig willen zijn, dienen accreditatie aan te vragen. Dat kan uiterlijk vandaag voor 15.55 uur via persvoorlichting@tweedekamer.nl, onder vermelding van naam en redactie/opdrachtgever. Het aantal plekken is zeer beperkt; fotografen worden telefonisch geïnformeerd over de toewijzing van plekken.

NOS, SBS en RTL verzorgen de opnamen van de ontvangst in de Stadhouderskamer. MCR distribueert de beelden; het gaat hierbij enkel om livebeelden. Wie gebruik wil maken van deze livebeelden kan contact opnemen met mcr.nl@redbeemedia.com. De livebeelden zijn kosteloos te verkrijgen.

De Tweede Kamer stelt foto’s beschikbaar via Flickr; deze foto’s mogen door redacties rechtenvrij worden gebruikt.

Met vragen kunt u contact opnemen met de Stafdienst Communicatie van de Tweede Kamer, via 070-3183003 of persvoorlichting@tweedekamer.nl