Constituerende vergadering tijdelijke commissie Fraudebeleid en Dienstverlening

De Tweede Kamer heeft dinsdag 29 juni 2021 ingestemd met het voorstel om de tijdelijke commissie Fraudebeleid en Dienstverlening in te stellen. De constituerende vergadering van de tijdelijke commissie vindt plaats op donderdag 8 juli 2021 om 09.30 uur. Tijdens de constituerende vergadering worden de voorzitter en de ondervoorzitter gekozen.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Lees hier het voorstel tot instelling van de tijdelijke commissie Fraudebeleid en Dienstverlening (Kamerstuk 35 867 nr. 1).

De constituerende vergadering van de tijdelijke commissie vindt op donderdag 8 juli 2021 om 09.30 uur plaats in de Troelstrazaal en is live te volgen via de website van de Tweede Kamer. Tijdens de constituerende vergadering worden de voorzitter en de ondervoorzitter gekozen. Na afloop van de constituerende vergadering is er gelegenheid om vragen te stellen aan de commissievoorzitter.

Journalisten die de constituerende vergadering willen bijwonen, dienen zich vóór woensdag 7 juli 15.00 uur aan te melden per e-mail: persvoorlichting@tweedekamer.nl onder vermelding van naam, medium en contactgegevens. Het aantal plekken is beperkt.

Journalisten die de constituerende vergadering willen bijwonen, maar geen vaste accreditatie van de Tweede Kamer hebben, hebben een accreditatie nodig. Een accreditatie kan online worden aangevraagd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Stafdienst Communicatie, Tijs Manten, t.manten@tweedekamer.nl of 06 – 4813 2777.