Vragenuur dinsdag 16 december

Tijdens het vragenuur van dinsdag 16 december stellen Kamerleden vragen over het energielabel, zware luchtdrukwapens, subsidie voor start-ups en ultrafijnstof rond Schiphol.

Vragen

  • Albert de Vries (PvdA) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst over het bericht ‘Minister Blok riskeert miljoenenboete met Doe-Het-Zelf energielabel’  (Bouwformatie, 14 december 2014)
  • Nine Kooiman (SP) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht dat zware luchtdrukwapens nog steeds makkelijk verkrijgbaar zijn (EenVandaag, 12 december 2014)
  • Kees Verhoeven (D66) aan de minister van Financiën, bij afwezigheid van de minister van Economische Zaken, over het bericht ‘Startups raken verstrikt in‎ oerwoud aan subsidies’ (FD, 16 december 2014)
  • Esther Ouwehand (PvdD) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het onderzoek van TNO dat uitwijst dat vliegverkeer een bron is van ultrafijnstof en omwonenden van Schiphol hierdoor ernstige gezondheidsrisico’s lopen (Trouw, 12 december 2014)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur te volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.