Staten-Generaal presenteren logo voor Annual Session 2014 van Parlementaire Assemblee

Van 21 tot 24 november 2014 wordt in Den Haag de 60ste Annual Session van de NAVO Parlementaire Assemblee gehouden. Het logo dat door de Staten-Generaal speciaal voor deze conferentie is ontworpen, is dinsdag 1 april aangeboden aan de voorzitter van de NAVO Parlementaire Assemblee, Hugh Bayley.

Hugh Bayley

Han ten Broeke (VVD), voorzitter van de Nederlandse NAVO-delegatie bij de Parlementaire Assemblee, overhandigt het logo aan Hugh Bayley (rechts).

Hugh Bayley was in Den Haag om de voorbereidingen van de 60ste Annual Session te bespreken. De organisatie van deze bijeenkomst, van 21 tot 24 november 2014 in Den Haag, is in handen van de Staten-Generaal.

Ieder parlement uit de lidstaten organiseert eens in de veertien jaar een bijeenkomst van de NAVO Parlementaire Assemblee. De heer Bayley heeft tijdens zijn bezoek gesprekken gevoerd met de Voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol, de Voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg, en leden van beide Kamers die deel uitmaken van de delegatie bij de NAVO Parlementaire Assemblee en de commissies voor Buitenlandse Zaken en voor Defensie.

Logo Annual Session 2014 NAVO parlementaire assemblee

De voorzitter van de Nederlandse NAVO delegatie bij de Parlementaire Assemblee, Han ten Broeke (VVD), heeft voorafgaande aan het gesprek met Kamerleden het logo overhandigd aan de heer Bayley. Het logo is speciaal voor de Annual Session in Den Haag ontworpen door Jasper Fruitema, vormgever bij de dienst Communicatie van de Tweede Kamer. Het doel van het logo is om duidelijk te maken dat de 60ste Annual Session wordt gehouden in een eigentijdse en dynamische stad.