Kamervoorzitters bij opening nucleaire top

Bij de opening van de Nuclear Security Summit 2014 in Den Haag zullen ook de Voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer aanwezig zijn. De opening is maandag 24 maart om 15.00 uur in het World Forum in Den Haag.

Tijdens de topconferentie komt een groot aantal wereldleiders bijeen om afspraken te maken over het voorkomen van nucleair terrorisme.

De opening van de Nuclear Security Summit is om 15.00 uur in het World Forum in Den Haag. Ook enkele leden van het kabinet en een aantal burgemeesters van grote steden en uit de regio Den Haag zullen bij deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Kamervergaderingen gaan door

De vergaderingen van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer op 24 en 25 maart gaan gewoon door. Wel is de Tweede Kamer gedurende en rond deze dagen moeilijker te bereiken. Het is af te raden om met de auto naar de Tweede Kamer te komen.

Houd van 23 tot 26 maart rekening met zeer ernstige verkeershinder

Weggebruikers tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam dienen door het vervoer van wereldleiders rekening te houden met zeer ernstige verkeershinder. Door afgesloten wegen ontstaat er grote kans op lange files op snelwegen. Datzelfde geldt voor het onderliggend wegennet in Wassenaar, Leiden, Katwijk, Noordwijk, de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.