Het vragenuur van dinsdag 6 september

Het vragenuur van dinsdag 6 september gaat over de volgende onderwerpen: de toestroom van internationale studenten en het aftreden van Henk Staghouwer als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Renske Leijten (SP) aan de minister-president over het bericht ‘Staghouwer stapt op als minister van Landbouw’ (Nos.nl, 5 september 2022)
  • Hatte van der Woude (VVD) aan de minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, bij afwezigheid van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, over de toestroom van internationale studenten (Nrc.nl, 4 september 2022)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal..

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

Naar boven