Het vragenuur van dinsdag 6 december

Het vragenuur van dinsdag 6 december gaat over de volgende onderwerpen: het bericht dat de helft van de Nederlanders de verwarming uitzet vanwege hoge kosten, het bericht dat rechters en advocaten steeds vaker bedreigd worden en onbeantwoorde schriftelijke vragen over het opstarten van een mediation traject met het COA, rijk en gemeente Westerwolde.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Geert Wilders (PVV) aan de minister voor Klimaat en Energie over het bericht ‘Bijna helft Nederlanders zet verwarming uit om hoge kosten’ (Telegraaf.nl, 5 december 2022)
     
  • Ingrid Michon-Derkzen (VVD) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht ‘Rechters en advocaten steeds vaker bedreigd’ (Volkskrant.nl, 3 december 2022)
     
  • Caroline van der Plas (BBB) aan de minister van Justitie en Veiligheid, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over onbeantwoorde schriftelijke vragen inzake het opstarten van een mediation traject met het COA, rijk en gemeente Westerwolde (2022Z18116)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Het vragenuur uitgelegd

Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen bepaalt en de werkwijze tijdens het vragenuur.

Naar boven