Het vragenuur van dinsdag 5 juli

Het vragenuur van dinsdag 5 juli gaat over de volgende onderwerpen: het bericht dat door corona uitgestelde operaties niet meer ingehaald kunnen worden, de zorgen rondom de snelle verspreiding van apenpokken en criminelen die duizenden jongeren de misdaad in lokken.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Fleur Agema (PVV) aan de minister voor Langdurige Zorg en Sport, bij afwezigheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over het bericht ‘Inhalen zorg is uitgesloten’ n.a.v. het RIVM rapport (Telegraaf.nl, 5 juli 2022)
  • Judith Tielen (VVD) aan de minister voor Langdurige Zorg en Sport, bij afwezigheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over het bericht ‘Serieuze zorgen over snelle verspreiding apenpokken: ‘Kan volgende pandemie worden’’ (Ad.nl, 3 juli 2022)
  • Hanneke van der Werf (D66) aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, bij afwezigheid van de minister, over het bericht ‘Criminelen dwingen duizenden jongeren in misdaad: ‘In dat wereldje ben je roofdier of prooi’’ (Ad.nl, 30 juni 2022)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal..

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

Naar boven