Het vragenuur van dinsdag 4 oktober

Het vragenuur van dinsdag 4 oktober gaat over de volgende onderwerpen: het Argos-item 'Onzichtbare muren', de documentaire van BOOS over misbruik maken van kankerpatiënten en het bericht dat steeds meer ouderen verwaarloosd raken.

  • Farid Azarkan (DENK) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het item ‘Onzichtbare muren’ (Argos, 29 september 2022)
  • Judith Tielen (VVD) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de documentaire van BOOS over misbruik maken van kankerpatiënten (Youtube.com, 29 september 2022)
  • Lucille Werner (CDA) aan de minister voor Langdurige Zorg en Sport over het bericht ‘Steeds meer ouderen raken verwaarloosd’ (AD, 1 oktober 2022)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal..

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.