Het vragenuur van dinsdag 27 februari

Het vragenuur van dinsdag 27 februari gaat over de volgende onderwerpen: zorgen over het tekort in Nederland aan antibiotica voor kinderen en een grote subsidie die onterecht toegekend zou zijn aan Vattenfall.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • René Claassen (PVV) aan de minister voor Medische Zorg over het bericht ‘Grote zorgen over tekorten antibiotica voor kinderen: Moet er eerst een slachtoffer vallen?’ (Ad.nl, 26 februari 2024)
     
  • Christine Teunissen (PvdD) aan de minister voor Klimaat en Energie over het bericht ‘Ambtenaren Rob Jetten hielpen Vattenfall aan subsidie voor biomassacentrale: ’Toekenning deugt niet’; In strijd met kabinetsbesluit’ (Telegraaf.nl, 27 februari 2024)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.