Het vragenuur van dinsdag 24 november

Het vragenuur van dinsdag 24 november gaat over de volgende onderwerpen: het terugvorderen van vergoedingen in aardbevingsgebied Groningen, regels voor euthanasie op ernstig dementerenden en het inloggen door een journalist in een geheime vergadering van EU-ministers.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Sandra Beckerman (SP) aan de minister van Economische Zaken en Klimaat over het terugvorderen van vergoedingen in aardbevingsgebied Groningen (Rtvnoord.nl, 23 november 2020)
  • Roelof Bisschop (SGP) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over regels voor euthanasie op ernstig dementerenden (Nos.nl, 20 november 2020)
  • Kees Verhoeven (D66) aan de minister van Defensie over het inloggen door een journalist in een geheime vergadering van EU-ministers (Rtlnieuws.nl, 20 november 2020)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.