Het vragenuur van dinsdag 21 mei

Het vragenuur van dinsdag 21 mei gaat over de volgende onderwerpen: handel in schuldendossiers, Twentse fysiotherapeuten die niet in dienst willen zijn van de zorgverzekeraar en diensten van een omstreden gebedsgenezer in Maastricht.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Don Ceder (ChristenUnie) aan de minister voor Rechtsbescherming over het bericht ‘Mensen met geldproblemen de dupe van 'handel' in schuldendossiers’ (Rtl.nl, 18 mei 2024
  • Daniëlle Jansen (Nieuw Sociaal Contract) aan de minister voor Medische Zorg over het bericht ‘Twentse fysiotherapeuten maken carrièreswitch: ‘Ik wil niet in dienst zijn van de zorgverzekeraar’’ (Tubantia.nl, 18 mei 2024
  • Judith Tielen (VVD) aan de minister voor Medische Zorg over het bericht ‘Omstreden gebedsgenezer drie avonden in MECC Maastricht’ (L1nieuws.nl, 13 mei 2024)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.