Het vragenuur van dinsdag 2 april

Het vragenuur van dinsdag 2 april gaat over de volgende onderwerpen: ernstige geldproblemen nemen mogelijk snel toe, NS gebruikt boete van 1,5 miljoen voor sociale verbinding en 'pufjes' voor astmapatiënten sinds kort nauwelijks leverbaar.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Mohammed Mohandis (GroenLinks-PvdA) aan demissionair minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen over het bericht ‘Alarmerende stijging ernstige geldproblemen: 'Dag en nacht mee bezig'’ (Rtlnieuws.nl, 28 maart 2024
     
  • Hidde Heutink (PVV) aan demissionair minister voor Klimaat en Energie, bij afwezigheid van de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, over het bericht dat NS de opgelegde boete van 1,5 miljoen vanwege slechte prestaties gaat gebruiken voor "sociale verbinding" (Nieuws.ns.nl, 27 maart 2024
     
  • Daniëlle Jansen (Nieuw Sociaal Contract) aan demissionair minister voor Medische Zorg over het bericht ‘Groot tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten’ (Nos.nl, 28 maart 2024)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.