Het vragenuur van dinsdag 14 mei

Het vragenuur van dinsdag 14 mei gaat over de volgende onderwerpen: aanhoudende onrust op universiteiten en aanwijzingen dat Russische koelschepen zouden worden ingezet voor geheime operaties.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Claire Martens-America aan de minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, bij afwezigheid van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, over de aanhoudende onrust op universiteiten en het feit dat deze niet vrij toegankelijk lijken zijn voor alle studenten en pers (Telegraaf.nl, 9 mei 2024)
  • Isa Kahraman aan de minister van Defensie over het onderzoek van Pointer inzake Russische spionageschepen in de Noordzee en de Eemshaven (Pointer.kro-ncrv.nl, 4 mei 2024)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.