Het vragenuur van dinsdag 14 januari

Het vragenuur van dinsdag 14 januari gaat over de volgende onderwerpen: het dalend aanbod op de huizenmarkt, de jaarwisseling, de aanscherping van regels voor messen en de belastingdienst. Het vragenuur begint om 13.00 uur, een uur eerder dan gebruikelijk vanwege een volle agenda.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Esther Ouwehand (PvdD) aan de minister voor Milieu en Wonen over de jaarwisseling (Nos.nl, 1 januari 2020)
  • Erik Ronnes (CDA) aan de minister voor Milieu en Wonen over het dalend aanbod op de huizenmarkt (Rtlnieuws.nl, 9 januari 2020)
  • Renske Leijten (SP) aan de minister van FinanciĆ«n over geen aanwijzingen voor strafbaar handelen bij de belastingdienst (Nos.nl, 12 januari 2020
  • Jeroen van Wijngaarden (VVD) aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, bij afwezigheid van de minister, over de aanscherping van regels voor messen (Nos.nl, 9 januari 2020)

Live volgen

Het vragenuur is gewoonlijk elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.