Het vragenuur van dinsdag 13 september

Het vragenuur van dinsdag 13 september gaat over de volgende onderwerpen: een leerling die omviel van de honger en het bericht dat Schiphol luchtvaartmaatschappijen vraagt vluchten te annuleren vanwege drukte.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Attje Kuiken (PvdA) aan de minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen over het bericht dat een leerling omviel van de honger (Nrc.nl, 9 september 2022)
  • Alexander Hammelburg (D66) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over het bericht ‘Schiphol vraagt luchtvaartmaatschappijen vluchten te annuleren vanwege drukte’ (Rtlnieuws.nl, 12 september 2022)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal..

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.