De microfoon bij het spreekgestoelte
De microfoon bij het spreekgestoelte
  • Kees van der Staaij (SGP) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het verstrekken van dodelijk poeder door Coöperatie Laatste Wil aan ruim 300 mensen (Nrc.nl, 9 februari 2018)
  • Sharon Dijksma (PvdA) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht ‘Spermabanken jarenlang in de fout met gegevens donoren’ (Nieuwsuur, 10 februari 2018)
  • Michiel van Nispen (SP) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht ‘Cybercops in het nauw’ (Telegraaf, 12 februari 2018)
  • Danai van Weerdenburg (PVV) aan de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking over het bericht dat medewerkers van Oxfam seksfeesten hebben georganiseerd op Haïti met hulpgeld (Telegraaf.nl, 9 februari 2018)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.