Dit zijn de vragen

Microfoon in de plenaire zaal
  • Lilian Marijnissen (SP) aan de minister-president over nieuwe informatie inzake dividendbelasting (Rtlz.nl, 7 september 2018)
  • Martijn van Helvert (CDA) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bericht ‘VS openen aanval op Strafhof’ (Nrc.nl, 10 september 2018)
  • Corinne Ellemeet (GroenLinks) aan de minister voor Medische Zorg over het bericht dat de anticonceptiepil vrijwel niet meer te krijgen is (Nrc.nl, 6 september 2018)
  • Foort van Oosten (VVD) aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, bij afwezigheid van de minister, over het bericht ‘NFI: verruiming van DNA-opslag zou succes enorm vergroten’ (Eenvandaag.avrotros.nl, 6 september 2018)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.