Het vragenuur van dinsdag 10 oktober

Het vragenuur van dinsdag 10 oktober gaat over de volgende onderwerpen: het afvuren van raketten door Hamas op Israël en het busvervoer in Zeeland waar vanaf 2025 geen vervoerders voor zouden zijn.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Mirjam Bikker (ChristenUnie) aan de minister-president over het bericht ‘Hamas vuurt vanuit Gaza raketten af op Israël, luchtalarm in Tel Aviv en Jeruzalem’ (Nos.nl, 7 oktober 2023)
     
  • Lisa van Ginneken (D66) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat over het bericht ‘Geen enkele vervoerder wil vanaf 2025 busvervoer in Zeeland verzorgen’ (Nos.nl, 4 oktober 2023)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur is ook te volgen via een livestream in Nederlandse Gebarentaal.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.