Herdenking aanslag in Barcelona

Aansluitend op het Vragenuur, om 15.00 uur, herdenkt de Tweede Kamer de aanslag in Barcelona.

De vragen

De microfoon bij het spreekgestoelte in de plenaire zaal
De microfoon bij het spreekgestoelte
  • Kees van der Staaij (SGP) aan minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Coöperatie Laatste Wil vindt middel voor levensbeëindiging’ (Nieuwsuur, 1 september)
  • Zihni Özdil (GroenLinks) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht ‘Controles Inspectie SZW in gevaar door toename arbeidsongevallen’ (Nos.nl, 3 september 2017)
  • Sadet Karabulut (SP) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bericht ‘Noord-Korea houdt kernproef, naar eigen zeggen een waterstofbom’ (Nos.nl, 3 september 2017)
  • Paul van Meenen (D66) aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het bericht ‘Mannen met bivakmutsen protesteren op dak nieuwe islamitische school’ (At5.nl, 4 september 2017)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.