Dit zijn de vragen

De microfoon bij het spreekgestoelte
De microfoon bij het spreekgestoelte
  • Antje Diertens (D66) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht ‘Bevolking Sint-Maarten getraumatiseerd na orkaan Irma’ (Nos.nl, 27 november 2017)
  • Lisa Westerveld (GroenLinks) aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht dat geld voor arme kinderen in de schuldenberg verdwijnt (Nos.nl, 24 november 2017)
  • Dennis Wiersma (VVD) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht ‘Scholingsgeld blijft op plank liggen’ (Telegraaf.nl, 25 november 2017)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.