Kamerleden en hun vragen

De microfoon bij het spreekgestoelte
De microfoon bij het spreekgestoelte
  • Maarten Hijink (SP) aan de minister van Economische Zaken en Klimaat over het bericht dat Siemens in Hengelo gaat sluiten (Nos.nl, 16 november 2017)
  • Tunahan Kuzu (DENK) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht ‘Intocht Sint in Dokkum rustig verlopen, demonstranten gestopt op A7’ (Nu.nl, 18 november 2017)
  • Ronald van Raak (SP) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over gemeenten die het referendum op een andere datum willen houden (Omroepgelderland.nl, 17 november 2017)
  • Pieter Omtzigt (CDA) aan de staatssecretaris van Financiën over het bericht ‘Gesjoemel bij import auto's, schatkist loopt miljoenen mis’ (Rtlnieuws.nl, 18 november 2017)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.