Dit zijn de vragen

De microfoon bij het spreekgestoelte in de plenaire zaal
De microfoon bij het spreekgestoelte
  • Fleur Agema (PVV) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht dat de onderhandelingen over het levensreddende weesgeneesmiddel Orkambi voor 750 taaislijmziektepatiëntjes opnieuw is geklapt (Email Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, 9 oktober 2017)
  • Foort van Oosten (VVD) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, bij afwezigheid van de minister van Veiligheid en Justitie, over het bericht ‘Nieuw wapen tegen fraude stuit op privacybezwaren’ (FD, 9 oktober 2017)
  • Mustafa Amhaouch (CDA) aan de minister van Economische Zaken, bij afwezigheid van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, over het bericht ‘VS wil importheffing op vliegtuigen Bombardier verhogen naar 300 procent’ (Nu.nl, 7 oktober 2017)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek.

Live volgen met ondertiteling

U kunt het vragenuur ook volgen met live ondertiteling via een aparte livestream.
Klik voor meer informatie over de live ondertiteling.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.