Debat en briefing over coronavirus: volg het live

De Tweede Kamer debatteert op woensdag 28 oktober vanaf 14.00 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand aan dit debat krijgen Kamerleden vanaf 10.00 uur een technische briefing. U vindt de powerpoint presentaties uit de briefing in dit bericht. U kunt de bijeenkomsten live volgen via deze site en de app Debat Direct.

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert van 10.00 tot 12.30 uur een technische briefing. De Kamerleden krijgen een update van de ontwikkelingen rond het coronavirus van twee deskundigen: Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Plenair debat: ontwikkelingen rondom coronavirus

De Kamer debatteert vanaf 14.00 uur in de plenaire zaal over de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Voor het debat komen naar verwachting minister-president Rutte, minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en minister Van Ark van Medische Zorg naar de Kamer.

Volg het live

  • Volg de technische briefing vanaf 10.00 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct.  
  • Volg het debat vanaf 14.00 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct. Het debat wordt live ondertiteld: kies in de video bij instellingen (rechts onderin) voor ondertiteling.