Hidde Heutink

Portretfoto Hidde Heutink met partijlogo PVV

Samenvatting

Hidde Heutink is geboren in Oldenzaal op 1 juli 1993 en woont in Enschede. Hij is in totaal 170 dagen actief in de Tweede Kamer.

Links naar sociale media

Meer info

Biografie

"De Nederlander op één"

Het is heel belangrijk dat je de mensen op één zet. Dat is ook een hele normale gedachte, want als je niet voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet voor anderen zorgen. Daarom zit ik ook bij de PVV. Dit is mijn partij.

Makkelijker leven

Ik kom uit Enschede in het mooie Twente, heb een IT-achtergrond en zit al jaren bij de PVV. Ik ben eerder Statenlid, gemeenteraadslid en beleidsmedewerker geweest. Ik ben politiek actief geworden omdat ik in mijn directe omgeving zag dat het niet goed ging. Dan ga je daar automatisch over nadenken.

Boodschappen onbetaalbaar

Het allerbelangrijkste is dat de Nederlander gewoon weer wat makkelijker kan gaan leven. Daarvoor is het inperken van de migratie superbelangrijk, want ook dan zet je de Nederlander weer op één. Maar denk ook aan het verlagen van de lasten, want de boodschappen zijn onbetaalbaar geworden. Verder vind ik dat de overheid zich niet zoveel moet bemoeien met het leven van onze mensen. Ik wil minder regels.

Leven is politiek

Als volksvertegenwoordiger moet je soms offers brengen. Ik vind dat áls je dit doet, je het ook goed moet doen. Als volksvertegenwoordiger ís je leven politiek, dus hobby's komen op de tweede plaats. Af en toe tennis ik een beetje. Ik probeer dus tijd en ruimte in te bouwen voor sport, maar dat blijft een kwestie van prioriteren.