E-mailprocedure : Planning van een technische briefing Update coronavirus van deze week i.v.m. samenloop debatten

De vergadering is geweest

11 mei 2021
11:00 uur
Tot op heden is het goed gebruik geweest (en conform eerdere besluitvorming van uw commissie) dat voorafgaand aan een debat over de ontwikkelingen van het coronavirus, ook een technische briefing wordt verzorgd. Aangezien er deze “korte” vergaderweek sprake is van een samenloop met andere (plenaire) activiteiten, leg ik u hierbij via een emailprocedure voor of de commissie deze week een technische briefing over het coronavirus wenst in te plannen.
 
Waarschijnlijk zal er morgenavond een persconferentie door het kabinet worden gehouden over corona. Het is daarmee uitsluitend aanstaande woensdag van 12.00 tot 14.30 uur mogelijk om een technische briefing over het coronavirus te organiseren. Voorafgaand aan het plenaire debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus, vindt echter tevens het plenaire debat plaats over het eindverslag van de informateur (35788-24).
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen dinsdag 11 mei 2021 om 11.00 uur of u de technische briefing deze week wenst in te plannen. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.
Mocht de commissie besluiten om géén technische briefing in te plannen, dan zal de (reguliere) planning hiervan zal worden hervat bij de eerstvolgende debatten over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Planning van een technische briefing Update coronavirus van deze week i.v.m. samenloop debatten

    Te behandelen:

    Loading data