E-mailprocedure : Verzoek om Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst VK-EU (35852) aan te melden als hamerstuk

De vergadering is geweest

1 juli 2021
14:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: donderdag 1 juli 2021 14:01
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: UITKOMST: E-MAILPROCEDURE: Voorstel van het lid Palland (CDA) om Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst EU – VK Justitie en Veiligheid als hamerstuk aan te melden - reactietermijn 1/7 14u
 
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
De volgende fracties hebben steun uitgesproken voor onderstaand voorstel van het lid Palland (CDA): VVD, D66, SP, SGP, BBB en BIJ1. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen. Het verzoek wordt daarmee gesteund door een ruime meerderheid.
De Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst EU – VK Justitie en Veiligheid (Kamerstuk 35852) zal plenair worden aangemeld als hamerstuk, zodat de behandeling ervan nog voor het zomerreces kan worden afgerond.
 
Met vriendelijke groet,
Mr Patricia F.L.M. Tielens-Tripels
Adjunct-griffier van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid


Van: Commissie J&V 
Verzonden: woensdag 30 juni 2021 13:30
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: E-MAILPROCEDURE: Voorstel van het lid Palland (CDA) om Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst EU – VK Justitie en Veiligheid als hamerstuk aan te melden - reactietermijn 1/7 14u
 
Geachte leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Bijgaand het verzoek van het lid Palland (CDA) om de Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst EU – VK Justitie en Veiligheid (Kamerstuk 35852) aan te melden als hamerstuk, zodat de behandeling ervan nog voor het zomerreces kan worden afgerond.
 
U wordt verzocht uiterlijk morgen, donderdag 1 juli om 14.00 uur kenbaar te maken of u al dan niet instemt met dit verzoek. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst.
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie Justitie en Veiligheid
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Uitvoering van Deel III van de op 30 december 2020 te Brussel en Londen tot stand gekomen Handels- en Samenwerkingsovereenkomst tussen de Europese Unie en de Europese Gemeenschap voor Atoomenergie enerzijds en het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland anderzijds (PbEU 2020, L 444 en PbEU 2021, L 149) (Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst EU – VK Justitie en Veiligheid)

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Verzoek om Uitvoeringswet Handels- en Samenwerkingsovereenkomst VK-EU (35852) aan te melden als hamerstuk

    Te behandelen:

    Loading data