E-mailprocedure : Voorstel om de Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19 (35538) aan te melden voor plenaire behandeling

De vergadering is geweest

31 augustus 2020
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gisteravond is het de Nota naar aanleiding van het Verslag ontvangen inzake de Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19 (35538). Voorgesteld wordt om dit wetsvoorstel aan te melden voor plenaire behandeling.
U wordt verzocht uiterlijk maandag 31 augustus 2020, om 17.00 uur aan te geven of u met dit voorstel kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
Met vriendelijke groet,
Harmanda Post
Griffier commissie VWS
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
Van: Parlis
Verzonden: vrijdag 28 augustus 2020 21:19
Onderwerp: GP-VWS,GP-Alle leden - 35538 Nota naar aanleiding van het verslag inzake Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19
Bijgevoegd een of meer documenten die u ter kennisneming worden toegezonden:
  • 35538 Nota naar aanleiding van het verslag inzake Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel om de Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19 (35538) aan te melden voor plenaire behandeling

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Tijdelijke bepalingen in verband met de inzet van een notificatieapplicatie bij de bestrijding van de epidemie van covid-19 en waarborgen ter voorkoming van misbruik daarvan (Tijdelijke wet notificatieapplicatie covid-19)

    Te behandelen:

    Loading data