E-mailprocedure : Afhandeling antwoorden feitelijke vragen Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19

De vergadering is geweest

29 juni 2020
14:00 uur
Geachte woordvoerders media,
 
Gisteren zijn de antwoorden op de feitelijke vragen inzake de Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19 binnengekomen. Zie hieronder of zie bijlage.
Namens uw voorzitter stel ik voor de derde incidentele suppletoire begroting aan te melden voor de stemmingslijst.
Graag verneem ik voor maandag 14.00 uur of uw fractie kan instemmen met dit voorstel.
 
2020Z12210 - Brief regering d.d. 25-06-2020
minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, A. Slob - Verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (VIII) voor het jaar 2020 (Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19) (Kamerstuk 35481)
Besluit: v.k.a.
 
35481 - Begroting d.d. 29-05-2020
minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I.K. van Engelshoven - Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (VIII) voor het jaar 2020 (Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19)
Besluit: Aanmelden voor stemmingslijst.
 
Met vriendelijke groet,
drs. E.C.E. (Eveline) de Kler
Griffier van de commissie Onderwijs,
Cultuur en Wetenschap
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Besluit: Aanmelden voor stemmingslijst. De volgende fracties hebben gereageerd en ingestemd: VVD, CDA, D66, PvdA, CU, SGP, 50PLUS.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (VIII) voor het jaar 2020 (Derde incidentele suppletoire begroting inzake aanvullende ondersteuning lokale informatievoorziening in verband met COVID-19) (Kamerstuk 35481)

    Te behandelen:

    Loading data