E-mailprocedure : Verzoek aan staatssecretaris om toezending per ommegaande van het onderzoek naar de verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen in relatie tot het APF (i.v.m. inbreng Wijziging van de Wet algemeen pensioenfonds (34320) op 4 november 2015)

De vergadering is geweest

2 november 2015
10:00 uur
Van: Lodders H.
Verzonden: vrijdag 30 oktober 2015 14:10
Aan: Commissie SZW
CC: Klapwijk, A.
Onderwerp: APF
 
Dag,
 
Volgende week woensdag staat de inbreng wijziging Algemeen Pensioenfonds geagendeerd. Ik zou graag via een emailprocedure het volgende de collega’s willen vragen om onderstaande vraag aan de staatssecretaris voor te leggen.
 
Klopt het dat het onderzoek naar de verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen in relatie tot het APF gereed is? In het geval dat het onderzoek gereed is de staatssecretaris verzoeken om het rapport per ommegaande naar de Kamer te sturen zodat deze beschikbaar is bij de inbreng APF.
 
Met vriendelijke groet,
Helma
 
Helma Lodders
Lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal | VVD fractie
Woordvoerder pensioenen en landbouw
Voorzitter Vaste Kamercommissie Volksgezondheid Welzijn en Sport

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek aan staatssecretaris om toezending per ommegaande van het onderzoek naar de verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen in relatie tot het APF (i.v.m. inbreng Wijziging van de Wet algemeen pensioenfonds (34320) op 4 november 2015)

    Te behandelen:

    Loading data