Vragenuur dinsdag 31 maart

Tijdens het vragenuur van dinsdag 31 maart 2015 stellen Kamerleden vragen over criminaliteit in Brabant, protesten van koeriers, plastische chirurgie en de abortuspil.

  • Foort van Oosten (VVD) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht dat burgemeesters in Brabant de macht van criminelen zien groeien en zich door criminelen geïntimideerd voelen (Volkskrant, 28 maart 2015)
  • Mei Li Vos (PvdA) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het protest van koeriers (Subcopartners.nl, 27 maart 2015)
  • Henk van Gerven (SP) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de uitspraken van de minister inzake de vergoeding van plastische chirurgie (Radar, 30 maart 2015)
  • Carla Dik-Faber (ChristenUnie) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht ‘Abortuspil vanaf mei bij apotheek’ (Medisch contact, 31 maart 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.