Vragenuur dinsdag 10 februari

Tijdens het vragenuur van dinsdag 10 februari stellen Kamerleden vragen over plannen voor een raambordeel, over verborgen moorden in Nederland, over de NH90-helikopter en over de beëindiging van de financiering van de nationale herdenking van de slavernij.

  • Kees van der Staaij (SGP) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht dat de gemeente Amsterdam een raambordeel wil starten (Telegraaf.nl, 5 februari 2015)
  • Peter Oskam (CDA) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Forensisch patholoog Frank van de Goot luidt de noodklok over de verborgen moorden in Nederland’ (Twitter.com/RTLLateNight, 9 februari 2015)
  • Wassila Hachchi (D66) aan de minister van Defensie over het bericht dat het Duitse leger de NH90 per direct aan de grond zet na de constatering dat er door designfouten kortsluiting kan ontstaan (Bundeswehr.de, 6 februari 2015)
  • Jacques Monasch (PvdA) aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het beëindigen van de financiering van de  nationale herdenking van de slavernij (Parool, 9 februari 2015).

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.