Volg de Kamer live met de app Debat Direct

Volg de debatten van de Tweede Kamer live met de app Debat Direct. In de 3.0-versie van Debat Direct kun je de livestream ook pauzeren en debatten later op de dag terugkijken.

Debat Direct

Tablet en smartphone met daarop de app Debat Direct

Debat Direct past bij het doel van de Tweede Kamer om haar werk inzichtelijk te maken. Je kunt er zowel plenaire vergaderingen als commissievergaderingen live mee volgen. Ook krijg je meteen extra informatie in beeld, zoals de naam van de spreker of de uitslag van een stemming. Verder kun je je in Debat Direct aanmelden voor verschillende notificaties. De app stuurt je dan een pushbericht wanneer een debat begint, wanneer een bepaald onderwerp opnieuw aan de orde komt of wanneer een specifieke politicus gaat spreken.

Second screen

Volg je het debat in de Tweede Kamer al op een andere manier, zoals via NPO Politiek of vanaf de publieke tribune in het Kamergebouw? Dan kun je de app alsnog gebruiken voor extra debat- en sprekersinformatie. Zet de microfoon van je tablet of smartphone aan. De app ‘verstaat’ dan welk debat je bekijkt en laat je de aanvullende informatie zien.

Download

Download de app Debat Direct nu gratis voor iOS, Android en Windows.