Parlementsvoorzitter Vietnam in Tweede Kamer ontvangen

Op dinsdag 27 maart 2018 ontvangt de Voorzitter van de Tweede Kamer, Khadija Arib, de Vietnamese parlementsvoorzitter, mevrouw Nguyễn Thị Kim Ngân. In haar delegatie zijn ook enkele Vietnamese Kamerleden vertegenwoordigd. De ontvangst is onderdeel van een breder werkbezoek. Naast het gesprek met de Kamervoorzitter spreekt de Vietnamese delegatie met vertegenwoordigers uit de water- en landbouwsector.

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib ontvangt de Vietnamese parlementsvoorzitter, mevrouw Nguyễn Thị Kim Ngân.
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib ontving dinsdag 27 maart de Vietnamese parlementsvoorzitter, mevrouw Nguyễn Thị Kim Ngân.

Vietnam en Nederland onderhouden goede bilaterale betrekkingen. In het gesprek dat Khadija Arib voerde met Nguyễn Thị Kim Ngân ging het onder meer over de samenwerking op het gebied van economie, duurzame ontwikkeling en landbouw, en over de verschillen en overeenkomsten tussen het parlementaire systeem in Nederland en Vietnam.

De Vietnamese parlementsvoorzitter woonde het vragenuur bij vanuit de Voorzittersloge in de plenaire zaal.

Dinsdagavond spreekt het Vietnamese gezelschap met een aantal leden van de commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Ook hierbij is Tweede Kamervoorzitter Arib aanwezig.