Laatste zes vergaderweken van deze Tweede Kamer

Dinsdag 17 januari 2017 is de eerste plenaire vergaderdag van de Tweede Kamer in 2017. Tot aan de verkiezingen op woensdag 15 maart 2017 zijn er nog zes vergaderweken voor de Tweede Kamer in de huidige samenstelling.

De Tweede Kamerleden waren met kerstreces van vrijdag 23 december 2016 tot en met maandag 16 januari 2017. Tijdens een reces zijn er geen vergaderingen en debatten, maar het andere Kamerwerk gaat gewoon door. Kamerleden blijven bijvoorbeeld schriftelijke vragen aan de regering stellen, gaan op werkbezoek of lezen hun dossiers.

Debatten op dinsdag 17 januari

Debat Direct op iPad en telefoon

De eerste vergadering van 2017 begint met het vragenuur, net als iedere dinsdag om 14.00 uur.

  • Klik voor een overzicht van alle plenaire vergaderingen op 17, 18 en 19 januari.
  • De Tweede Kamer vergadert ook veel in commissieverband. Klik voor een overzicht van alle commissievergaderingen in de week van maandag 16 tot en met vrijdag 20 januari.

Debatten live volgen

U kunt alle debatten in de plenaire zaal live volgen:

Verkiezingen

Nog zes vergaderweken en dan begint het verkiezingsreces (gecombineerd met het krokusreces). Vanaf vrijdag 24 februari gaan Kamerleden nog meer dan gewoonlijk het land in om campagne te voeren, want op woensdag 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Een week later is de laatste vergadering van de ‘oude’ Tweede Kamer. Op donderdag 23 maart gaat de Kamer in de nieuwe samenstelling van start. Meer over de verkiezingen staat in het webdossier ‘Tweede Kamerverkiezingen 2017’.