Hoorzitting over voorstel Wet langdurige zorg

De regering wil de langdurige zorg hervormen. Om de mogelijke gevolgen van de voorgestelde Wet langdurige zorg goed in kaart te brengen, houdt de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport hierover maandag 14 april van 13.00 tot 18.00 uur een hoorzitting.

Staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het voorstel voor de Wet langdurige zorg bij de Tweede Kamer ingediend. De verschillende fracties in de Kamer proberen via een hoorzitting meer inzicht te krijgen in de gevolgen die de wet kan hebben. Daarom zijn diverse zorgprofessionals en -deskundigen uitgenodigd om maandag 14 april van 13.00 uur tot 18.00 uur hun visie te geven op de Wet langdurige zorg.

Genodigden

De commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaat in drie blokken met de deskundigen in gesprek. Allereerst komen cliĆ«nten en ervaringsdeskundigen aan bod, daarna professionals in de zorg en tot slot overige deskundigen. U kunt een overzicht van alle genodigden bekijken.

Live volgen

De hoorzitting over de Wet langdurige zorg is in de Troelstrazaal van de Tweede Kamer en via deze website live te bekijken en te beluisteren.