Zetels in de Tweede Kamer

De Tweede Kamer is het hart van de Nederlandse democratie. Hier werken naast de 150 gekozen Kamerleden vele journalisten en fractiemedewerkers. Daarnaast krijgen de Kamerleden ondersteuning van een heel gevarieerd bedrijf, de Tweede Kamerorganisatie. In totaal werken er ruim 560 ambtenaren. Het gaat om heel verschillende functies, van griffiers tot beveiligers. Zij ontsteunen het politieke proces direct of indirect. En dragen zo bij aan het functioneren van onze democratie. Want de Tweede Kamer is van iedereen en voor iedereen.

Adviseur HR-control

De Stafdienst HR is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid van de Tweede Kamer. De dienst heeft momenteel de volgende vacature:

Communicatieadviseur

De Stafdienst Communicatie is verantwoordelijk voor de communicatie, woordvoering en voorlichting van de Tweede Kamer. De dienst is op zoek naar:

EU-specialist

De Kamercommissie voor Financiën is op zoek naar een EU-specialist. In deze functie volg en signaleer je relevante ontwikkelingen op Europese dossiers voor de commissie: