De vergaderapp biedt een kalender waarin alle openbare vergaderingen van de Kamer worden getoond. Sinds oktober 2014 is www.tweedekamer.nl goed toegankelijk voor telefoons en tablets. Alle vergaderinformatie en de bijbehorende stukken zijn te vinden op de website. De website biedt echter nog meer: de gebruiker kan zien wat de locatie van de vergadering is, kan meekijken via de livestream, en specifiek bij commissievergaderingen is zichtbaar wie de deelnemers zijn.

Nieuwe app

Ook de app Debat Direct biedt vergelijkbare informatie. Zo kan de gebruiker de agenda van de dag zien (plenair en commissies), maar ook direct doorklikken naar de livestream van het debat en de bijbehorende stukken. De gebruiker kan een notificatie instellen in Debat Direct zodat hij/zij een melding krijgt wanneer het debat van zijn of haar interesse is gestart.

De informatie die de vergaderapp bood is nu gemakkelijker en uitgebreider te raadplegen op Tweedekamer.nl en in Debat Direct. Daarom is besloten om de vergaderapp niet langer door te ontwikkelen. Dit betekent dat de app vanaf 01-08-2017 niet meer in Itunes en Playstore wordt aangeboden. Naar verwachting kan iedereen die de app al heeft gedownload, deze tot eind van het jaar gebruiken.